Правни услуги

pravni– Регистрация на търговски дружества в Търговския регистър; промяна на обстоятелства, заличаване.
– Данъчно-правни консултации.
– Наш представител с юридическо образование и високо ниво на квалификация ви представя пред административни органи. Ние Ви осигуряваме адвокат, който да ви представлява пред административни органи. За целта осигуреното от нас лице ще е запознато с цялата документация на вашата бизнес дейност, професионално внедряване в тънкостите и детайлите около нея.
– От нас може да очаквате още устна или писмена консултация относно поставени теми, въпроси и казуси.
– Изготвяне на документи свързани с дейността на Вашата фирма и осигуряване на консултации около подготовка на административни заявления, договори, възражения или жалби.
– Изготвяне на нотариални покани за доброволно изпълнение по задължения към вас от страна на Ваши контрагенти или клиенти.

Защо да се доверите на нашите правни услуги:
Нашият екип се състои от висококвалифицирани адвокати и юристи. Всеки един от тях подхожда индивидуално към деликатността на въпроса и защитава професионално Вашите интереси. Независимо, от каква правна помощ се нуждаете; трудово право, търговско право, административно право, гражданско право, наказателно право. Ние сме насреща, за да осигурим Вашата протекция през Закона

Офис Консулт АД ООД® - Всички права запазени. All rights in it are reserved. SEO by The Viking