Данъчна защита

zashtitaНие се стараем да предложим оптимално решение за всеки нуждаещ се.
Нашите консултации ще спестят време, труд и излишни разходи. Голямо наше предимство е богатия опит в области и услуги, съобразени със спецификата на всеки един бизнес.
Нашата дейност е насочени към конкретните нужди на всеки клиент, а благодарение на професионализъм и квалификация от страна на екипа ни можем да реагираме адекватно бързо и проактивно.
– Ние ви осигуряваме представителство пред НАП, НЗОК и НОИ.
– Експертна оценка и пълна защита на клиентите, срещу актове.
– Организиране и проследяване по изпълнението на всички нормативни документи, както и подаването в срокове на всички декларации и плащането на данъци.
– Ние ви осигуряваме представителство от квалифицирано лице, в случай на обжалване на АУАН и Данъчни-ревизионни актове.
– Нашият екип е с Вас при съдействие около процес на ревизия или данъчна проверка. За да бъде изпълнена коректно всичката дейност нашите специалисти следят за спазване на всички процедури и правила, като гарантират защита правата Ви по време на ревизия.
– Осигуряваме консултации по изготвяне на декларации за данъци по „Закона за местните данъци и такси“ и по „Закона за акцизите и данъчните складове“.
– В наше лице имате верен партньор и по отношение подготовка на годишни данъчни декларации за данък върху доходите на физически лица.

Нашият екип от консултанти ще Ви съдейства за използване пълният капацитет на възможности за оптимизиране на дължимите данъци.

Офис Консулт АД ООД® - Всички права запазени. All rights in it are reserved. SEO by The Viking